Βυθός Γκλού

Κάθε 18 χιλιάδες χρόνια όλα τα ζωάκια του βυθού Γκλού μόνο την ημέρα των γενεθλίων τους πραγματοποιούν το όνειρό τους,που είναι να ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον ωκεανό και παρέα με τον κ.Σαλάχι να δουν την ομορφιά που υπάρχει και πάνω απο το νερό. Η μικρή μας γοργόνα Κοραλία είναι έτοιμη για το γενέθλιο ταξίδι της όμως η απάγορευση απο τον ξακουστό Ποσειδώνα θα άλλαξει το προγραμμα της… Άραγε θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το ταξίδι της παρά την απαγόρευση του νόμου Ψαρ-Κοραλ-2020 ?

Θα είναι άραγε σωστή η απόφαση που πήρε ή θα χρειαστεί για τις δυσκολίες που θα συναντήσει την βοήθεια των ψαριών ? Το ψαράκι θα της δείξει τελικά τον σωστό δρόμο και ο γιατρός Ιππόκαμπος θα κρατήσει τον νόμο της μυστικότητας ? Η σοφή Χελωνία θα την υποστηρίξει στο συμβούλιο των ψαριών ? Ο Πλωκάμης, η Καλαμαρού και το Δελφίνι θα χορέψουν τελικά τον χορό της επιστροφής ? Αραγε ο Ποσειδώνας τι γνώμη έχει για όλα αυτά…?

Διαδραστική παράσταση με ενεργή συμμετοχή των παιδιών, με σκοπό να μας θυμίσει την περιβαλλοντολογική αξία, την ομορφιά της διαφορετικότητας, την συνεργασία και την πραγματική αγάπη.

Διάρκεια 70 λεπτά.